grad lepoglava

Održana redovita Skupština Udruge umirovljenika Lepoglava

Objavljeno: 22.04.2022. 14:39

Zadnja izmjena: 22.04.2022. 14:39

Članovi Udruge umirovljenika Lepoglava ponovno su se okupili na redovitoj Skupštini Udruge održanoj u Lepoglavi.

Predsjednica Udruge Marija Varović tom je prigodom nazočne članove Udruge izvijestila o aktivnostima provedenima u proteklom jednogodišnjem razdoblju, a koje su, s obzirom na trajanje pandemije, bile reducirane. No, unatoč tome, organizirana su tri izleta. Ujedno, članovi Udruge sudjelovali su u tom razdoblju na sportskim igrama umirovljenika Varaždinske županije te su se, uz poštivanje epidemioloških mjera, družili u prostorijama Udruge u Lepoglavi.

Uoči Božića, istaknuto je u izvješću, podijeljeni su prigodni paketi pomoći koje je primilo 108 članova Udruge. Paketi su financirani sredstvima Varaždinske županije. Uz ovu financijsku pomoć, Udruga svoj rad u najvećem dijelu financira potporama koje stižu iz Grada Lepoglave što je, uz zahvalu Gradu Lepoglavi, istaknuto i ovom prigodom.

Uz predstavnike umirovljeničkih udruga iz Ivanca i Bednje, Skupštini je nazočila i Jadranka Bahlen, predsjednica Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije. Uz pozdrave nazočnima i pohvale članovima Udruge na provedenim aktivnostima, Bahlen je nazočne informirala o pogodnostima koje im donosi članstvu u Matici umirovljenika Hrvatske kojoj se Udruga umirovljenika Hrvatske, odlukom članova Skupštine, ponovno pridružila.

Komentari