Likovna udruga "Kula Kneginec" u subotu je u društvenom domu u Turčinu održala svoju redovnu godišnju skupštinu, te su izvijestili o aktivnostima kneginečkih likovnjaka, te o financijskom stanju i izvješće Nadzornog odbora.

Sva izvješća na skupštini, kao i program rada za buduće razdoblje kojeg je predložio predsjednik udruge Ivan Keretić, jednoglasno su usvojena.

Od značajnih planova spomenuto je sudjelovanje udruge na proslavi Međunarodnog praznika rada u Šumici Cukavec gdje će likovni stvaratelji u prirodnom ambijentu i okruženju naslikati svoja djela, zatim održavanje likovne kolonije „Kneginščijada 2019.“

Na skupštini se u udrugu učlanilo četvero novih članica i članova što je pokazatelj napredovanja udruge u aktivnostima i u dobroj percepciji dijela javnosti koja je sklona likovnim sadržajima. Kneginečke likovnjake je pozdravio zamjenik općinskog načelnika Robert Đuranec, koji je nazočio skupštini zaželjevši im uspjeh u budućem radu te više kreativnih i otvorenih radionica za javnost.

Komentari

28.02.2019. 14:19h Zadnja izmjena: 28.02.2019. 15:58