Održana sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice općine Martijanec

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 26.03.2013. 14:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

U Vatrogasnom domu u Rivalnom održana je 20. izborno-izvještajna sjednica Skupštine VZO Martijanec na kojem je izabrano novo rukovodstvo VZO Martijanec.

Kod usvajanja izvješća o radu u protekloj godini, najveći naglasak stavljen je na prošlogodišnji požar pilane Puklavec, kao najznačajnijoj vatrogasnoj intervenciji na području Varaždinske županije, a u kojoj su bili angažirani svi vatrogasni resursi s područja općine, ali i ludbreške regije.

U toj je intervenciji uništen znatan dio skupne opreme svih 9 DVD-ova koji djeluju u sklopu općinske zajednice pa je jedan od prioriteta u daljnjem radu svakako nabava nove opreme.

Od ostalih aktivnosti, izdvojeno je muško A odjeljenje DVD-a Vrbanovec koje je bilo jedino odjeljenje s područja općine Martijanec na državnom natjecanju u Zadru, uz osvojeno 11. mjesto i odnosno najbolji plasman od svih odjeljenja u toj kategoriji s područja županije.

U središnjem dijelu sjednice za predsjednika VZO Martijanec, koja ove godine slavi 20 godina postojanja, u novom mandatnom razdoblju izabran je Dragutin Bestijanić, za zapovjednika Saša Lenček, za tajnika Marinko Tarandek, dok je za predsjednika Nadzornog odbora izabran Nevenko Petrin.

Komentari