dodijeljene zahvalnice i spomenice

Održana Skupština DVD-a Strmec Podravski

Objavljeno: 02.03.2020. 19:45

Zadnja izmjena: 02.03.2020. 19:45

Vatrogasci DVD-a Strmec Podravski održali su redovitu izvještajnu sjednicu Skupštine, kojoj je nazočio i općinski načelnik Željko Posavec.

Iz tom prilikom prezentiranog izvješća valja istaknuti da je početkom 2019. društvu svečano predano novije vatrogasno vozilo, ukupno je odrađeno pet požarnih intervencija, dvije javne pokazne vježbe od kojih je jedna bila upravo u Strmcu Podravskom te nekoliko ostalih operativnih aktivnosti. Izvješće o radu prezentirao je zapovjednik Mihael Šincek, izvješće o financijsko-materijalnom poslovanju tajnik Jurica Pajan, izvješće Nadzornog odbora podnijela je predsjednica NO Anamarija Kišić, a izvješće verifikacijskog povjerenstva Nikola Kereži.

U natjecateljskom dijelu za napomenuti je da je ekipa djece 6-12 po prvi puta sudjelovala na jednom natjecanju i to 6. Međuopćinskom natjecanju VZO Cestica, VZO Petrijanec, VZO Vinica i VZO Maruševec te odmah osvojila i prvo mjesto.

- Uz već ustaljenu suradnju s Muzejom hrvatskog vatrogastva te sudjelovanja u njihovim aktivnostima, organiziran je i 2. Dan otvorenih vrata DVD-a Strmec Podravski, koji u sklopu Dana otvorenih vrata udruga organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i koji je, nakon slanja izvještaja i vrednovanja od strane Ureda za udruge, proglašen najboljim između četiristotinjak udruga iz cijele države koje su sudjelovale u ovoj manifestaciji – istaknuto je između ostaloga tom prigodom.

Spomenice i zahvalnice

Na samom kraju svečanosti podijeljene su spomenice za desetgodišnje članstvo u vatrogasnoj organizaciji koje su primili Tomislav Sokač, Nikola Sokač i Marko Klasić. Diplome za završeno zvanje vatrogasac 1. klase primili su Matija Golubić i Petra Panić, dok je Mihael Šincek primio uvjerenje za specijalnost „bolničar – prva pomoć u vatrogastvu“.  Također, podijeljene su zahvalnice sponzorima i donatorima koji su u protekloj godini financijski ili materijalno pomagali radu društva.

 

Komentari