OPĆINA CESTICA

Održana skupština malonogometnog kluba Lovrečan i proslava 5 godina kluba

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.04.2019. 08:26

Zadnja izmjena: 13.04.2019. 08:28

U Općini Cestica održana je redovna izvještajna skupština malonogometnog kluba Lovrečan i proslava 5 godina kluba.

U radno voditeljstvo izabrani su Anemari Liber, Patrik Zebec i predsjednik Neven Furjan, a vođenje zapisnika preuzela je Lea Milec tajnica MNK Lovrečana. Verifikacijsko povjerenstvo utvrdilo je da u radu sjednice sudjeluje natpolovična većina članova, te sjednica može donositi pravovaljane odluke. Tijekom sjednice sva izvješća i planovi jednoglasno su prihvaćeni.

Predsjedništvo je izabralo najaktivnijeg člana malonogometnog kluba, te je ove godine priznanje zaslužio Franc Letonja. Ove se godine nagrađivani su i naši najmlađi članovi: Dario i Mihaela Letonja, te Ivan i Ivona Borak.

Nagradu za doprinos udruzi u 2018. godini dobile su blagajnica Nikolina Veselnik i Lea Milec. Nagradu za naj igrača svojim nogometnim znanjem zaslužio je Dražen Lazar. Najsponzor ove godine: Premužić Transporti d.o.o.

Skupštini je prisustvovao načelnik općine Cestica Mirko Korotaj, te zamjenik načelnika Žarko Rodeš. Načelnik je u kratkom govoru čestitao Predsjedništvu i svim članovima na uspjehu u protekloj godini, te zaželio još bolju suradnju u ovoj godini.

 

Komentari