odlučene titule udruge

Na osnivačkoj skupštini udruge "Agro Kneginec" odabrano i njeno rukovodstvo

Objavljeno: 02.02.2017. 12:52

Zadnja izmjena: 02.02.2017. 13:42

Foto: Općina Gornji Kneginec

Udruga „Agro Kneginec“, osnovana je u srijedu u Gornjem Knegincu s ciljem ostvarivanja povoljnijih uvjeta kupnje i prodaje između otkupljivača i dobavljača repromaterijala na tržištu. Tome su zaslužni mali proizvođači koji se bave stočarstvom i uzgojem prirodnih dobara, a koji su svojom inicijativom sve i pokrenuli.

Skupština je na svome prvom sastanku izglasala titule koje će udrugu voditi. Za predsjednika je izabran Igor Lukinec, a za dopredsjednika Matija Hofman. Sudionici skupštine morali su odabrati i tajnika čiju će dužnost obnašati Rudolf Deriš. Izabrani su članovi Izvršnog i Nadzornog odbora te likvidator udruge Boris Lacković.

Neke od dužnosti članova udruge biti će kontinuirano provođenje edukacija, stručnih predavanja te organiziranje edukativnih posjeta poljoprivrednim sajmovima u svrhu boljitka i razvitka poljoprivrednih dobara.

Skupštini su prisustvovali i zamjenik načelnika Robert Đuranec i općinski načelnik Goran Kaniški koji je i napomenuo da za udrugu u proračunu Općine postoje osigurana sredstva koje može koristiti za realizaciju svojih ciljeva.

Komentari