povodom dana općine

Održana svečana sjednica povodom Dana Općine Vinica

Objavljeno: 22.04.2022. 12:42

U četvrtak, 21. travnja, povodom dana Općine Vinica održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vinica.

Nakon predsjednika Općinskog vijeća Predraga Štromara, prisutnim se gostima obratio načelnik Općine Vinica Branimir Štimec koji se zahvalio prisutnima na dolasku te se osvrnuo se na bogatu povijest Vinice, sadašnjost i planove za budućnost. Dodijeljene su novčane nagrade najuspješnijim studentima s područja Općine Vinica, studentici Paoli Majer i Nevenu Bolteku, čiju nagradu je preuzela njegova majka Dragica Boltek.

Na sjednici su dodijeljena i javna priznanja Općine Vinica. Nagrada za životno djelo, posthumno je dodijeljena Marijanu Kostanjevcu, dugogodišnjem načelniku Općine Vinica, a nagradu je supruzi Boženi uručila Nadica Dreven Budinski, izaslanica predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića te župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka. Načelnik i predsjednik Općinskog vijeća uručili su još nagradu za iznimna dostignuća udruzi mladih UMAMI Vinica te nagradu za doprinos ugledu i promicanju Općine Vinica Perici Kostanjevcu.

Svečanu sjednicu u kulturno - umjetničkom dijelu programa nastupom su upotpunili Marko Gerbus i Danijel Hrgar, profesori glazbe s područja Općine Vinica.

Komentari