vesela plava noć

Održana tradicionalna Plava noć u Babincu uz obilje zabave i nogometa

Objavljeno: 25.07.2017. 08:09

Zadnja izmjena: 25.07.2017. 08:09

Prošle je subote održana tradicionalna Plava noć na terenima nogometnog kluba Dinamo Babinec. Radi se o manifestaciji s dugogodišnjom tradicijom, koja je ove godine dobila nekoliko novina.

Jedna od ključnih novina u ovogodišnjem programu Plave noći bio je turnir djece. Turnir je započeo u jutarnjim satima, a na turniru su sudjelovala djeca iz Varaždinske i Međimurske županije. Prvo mjesto na turniru djece osvojila je ekipa NK Rudar 47, koja je u finalnoj utakmici svladala domaći NK Dinamo. Za treće mjesto borbu su vodili NK Vinica i ekipa NK Vratno, a na kraju je treću poziciju odnijela ekipa NK Vinice. Odigrana je i utakmica za 5. mjesto, u kojoj su snage odmjerili NK Pušćine i NK Polet Cestica.

Prve četiri plasirane ekipe na turnir djece dobile su pehare, dok su prvim trima ekipama dodatno uručene i medalje. Prilikom proglašenja najboljih u konkurenciji djece pehare i medalje su uručili zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak, predsjednik NK Dinamo Babinec Marijan Županić i zamjenik načelnika Općine Cestica Žarko Rodeš. Navedeni su čestitali djeci na sjajnim rezultatima i ohrabrili ih za postizanje sjajnih rezultat i u budućnosti.

Nakon turnira djece uslijedila je kratka pauza i priprema za tradicionalni veteranski turnir. Ždrijebom je utvrđeno kako će u skupini A igrati ekipe: NK Dinamo Babinec, NK Polet Cestica, NK Vratno te NK Bratstvo. U skupini B nastupile su ekipe: MNK Kolarovec, MNK Lovrečan-Jarki, NK Majerje te slovenska ekipa NK Leskovec.

U vrlo neizvjesnim utakmicama u polufinale su prošle ekipe NK Vratno i NK Polet Cestica, dok su iz skupine B prolaz osigurali NK Leskovec i MNK Kolarovec. Vrlo zanimljivo je bilo i u polufinalnim utakmicama, gdje su na kraju u borbu za prvo mjesto prošle ekipe NK Vratno i NK Leskovec. Pobjedu na turniru odnijeli su veterani NK Vratno, dok je u borbi za treće mjesto NK Polet Cestica svladao MNK Kolarovec. Nakon 18 sati započela je i zabava uz glazbeni sastav Ansambel Zagorje. Dečki su svojom muzikom izmamili mnoge na ples, a vesela atmosfera trajala je do 3 sata ujutro.

 

Komentari