Udruga Hajdina i ove je godine velikom svečanom priredbom završila svoje 8. Dane hajdine. Tradicionalna manifestacija završila je priredbom kojoj je prethodio mimohod članova Udruge te gostiju koji su nastupili u programu.

U velikom šatoru, koji je za ovu prigodu donirala Varaždinska županija, prikazani su ručni radovi vrijednih članova, a ispred šatora način na koji se nekada radilo crno ulje. Ruža Levatić, predsjednica Udruge Hajdina, zahvalila je svim članovima na marljivom trudu i zalaganju tijekom cijele godine koja je bila, kako je istaknula, prepuna aktivnosti. Pohvalila je i suradnju s Varaždinskom županijom na brojnim projektima u koje je Udruga Hajdina bila uključena.

- Udruga Hajdina postala je stalan i nezaobilazan partner u turističkim, gospodarskim i gastronomskim manifestacijama. I ne samo partner, već veliki prijatelj Varaždinske županije. Varaždinska županija udvostručila je potporu Udruzi Hajdina što je dokaz obostrane kvalitetne suradnje koja će se nastaviti i dalje. – naglasila je Natalija Martinčević, savjetnica župana i predsjedavajuća Turističke zajednice Varaždinske županije te dodala kako im se Udruga Hajdina uvijek pridruži na predstavljanjima domaćih proizvoda. 

 

 

 

Komentari

30.09.2019. 10:38h Zadnja izmjena: 30.09.2019. 10:43