350 učenika u 8 kategorija

Održano gradsko vatrogasno natjecanje VZG Novi Marof - evo koje su ekipe bile najbolje

Kao i svake godine, tako i ove održano je gradsko vatrogasno natjecanje VZG Novi Marof za natjecateljska odjeljenja iz vatrogasnih društava s područja Novog Marofa.
Objavljeno: 12.06.2019. 09:00

Zadnja izmjena: 12.06.2019. 09:01

Kao i svake godine, tako i ove održano je gradsko vatrogasno natjecanje VZG Novi Marof za natjecateljska odjeljenja iz vatrogasnih društava s područja Novog Marofa.

Natjecanje se održalo na nekadašnjem nogometnom igralištu u Beli, a na svečanom otvaranju i zatvaranju i proglašenju rezultata uz čelnike VZG Novi Marof nazočio je i gradonačelnik Siniša Jenkač. Na natjecanju je nastupilo ukupno 30 odjeljenja s preko 350 učenika u 8 kategorija i to muški A i B, žene A i B, mladež muška i ženska te pomladak muški i ženski.

Nakon održanog natjecanja najbolje ekipe bile su :

  • U kategoriji pomladak ženski (dobna skupina od 6 do 12 godina) nastupilo je samo jedno odjeljenje, koje je shodno tome i osvojilo prvo mjesto u toj kategoriji, i to odjeljenje DVD-a Podevčevo.
  • U kategoriji pomladak muški, nastupilo je osam odjeljenja. Prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Podevčevo 1 , drugo mjesto ekipa DVD-a Novi Marof, a treća je bila ekipa DVD-a Oštrice.
  • U kategoriji ženske mladeži (dobna skupina od 12 do 16 godina), nastupila su tri odjeljenja. Prvo plasirana ekipa bila je iz DVD-a Remetinec, drugoplasirana je bila ekipa iz DVD-a Podevčevo, a treće mjesto osvojila je ekipa DVD-a Sudovec.
  • U kategoriji muške mladeži nastupilo je šest odjeljenja. Prvo mjesto osvojio je DVD Remetinec, drugi su bili članovi mladeži DVD-a Završje, a treće mjesto osvojila je mladež DVD-a Podevčevo.
  • U kategoriji žene A (članice do 30 godina starosti), nastupile su dvije ekipe ; prvo mjesto osvojile su članice DVD-a Sudovec, a drugo mjesto članice DVD-a Oštrice.
  • U kategoriji žene B (članice iznad 30 godina starosti), nastupila je samo jedna ekipa, koja je ujedno i osvojila prvo mjesto, a to su bile članice DVD-as Novi Marof.
  • U kategoriji, muški A, nastupilo je pet odjeljenja , a najbolji su bili ; prvo mjesto DVD Novi Marof, drugo mjesto DVD Remetinec i treće mjesto DVD Sudovec.
  • U kategorji muški B, nastupilo je četiri odjeljenja; prvo mjesto osvojila je ekipa DVD Novi Marof, drugo mjesto ekipa DVD-a Remetinec, a treće mjesto ekipa DVD-a Strmec.

Kao najbolje plasirana ekipa na ovom natjecanju sa najviše osvojenih bodova bila je muška B ekipa DVD-a Novi Marof, te su oni ovogodišnji osvajači prijelaznog pehara VZG Novi Marof.

Komentari