KEREKESH TEATAR

Ogorčeni novim mjerama zbog kojih moraju otkazati predstave

Objavljeno: 05.11.2020. 20:06

Zadnja izmjena: 05.11.2020. 20:07

Nakon usvajanja novih epidemioloških mjera posebno pogođenima našao se i Kerekesh teatar, koji mora otkazati svoje predstave.

Na službenoj facebook stranici burno su reagirali i postavili su pitanje "Ako sve zatvorimo, od čega će ljudi živjeti?"

Iz Kerekesh teatra napominju da od početka pandemije nema vijesti da se itko od gledatelja zarazio na kazališrnoj predstavi niti da je kazališta predstava bila žarište zaraze. 

"Dakle ni Županijski ni Nacionalni stožer nije imao ni jednu osnovu za odluku da zabrani kazališne predstave za više od 50 posjetitelja.

Neka kazališta u normalnim vremenima ne mogu prodati više od 50 ulaznica po punoj cijeni i njima ova situacija možda i odgovara, ali nama ne!

Mi ovisimo o prodanim ulaznicama i nikadnismo imali na predstavama manje od 50 ljudi. Moramo braniti svoje poslove i svoja radna mjesta.

Sve one koji nas vrijeđaju zbog toga, koji ne razumiju razliku između kazališnih predstava i svadbi, koji postavljaju pitanja poput  "Treba li vam možda novac za kredit ili leasing za auto pa biste zato igrali predstave?" ovim putem molimo da nikada više ne dođu na kazališnu predstavu jer to ne zaslužuju."

Nisu zaboravili izraziti podršku svim djelatnicima OB Varaždin i svim drugim liječnicima i medicinskim sestrama, medicinskom osoblju, administrativnim djelatnicima i čistačicama u bolnicama diljem Hrvatske koji su na "prvoj liniji obrane" i spašavaju sve koje mogu.

"Otkazana je naša mala, mizerna i nebitna predstava "IMOVINA" koja je trebala nasmijati i oraspoložiti više od 200 građana ove subote 7.11. u Areni Varaždin uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Jako je interesantno da nove mjere koje je donio Županijski stožer Varaždinske županije vrijede upravo od subote." dodali su iz Kerekesh teatra.

Komentari