NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Okuplja se momčad NK Varaždin i počinju pripreme kojima je cilj ostanak u HT Prvoj ligi

Objavljeno: 03.01.2020. 09:25

Zadnja izmjena: 03.01.2020. 09:26

Za sutra je najavljeno okupljanje nogometaša NK Varaždin i početak priprema za nastavak sezone, u kojoj varaždinske nogometaše očekuje teška i neizvjesna borba za ostanak u Hrvatski telekom Prvoj ligi.

Trener Luka Bonačić, neposredno prije odlaska na odmor naglasio je kako je potrebno dovesti četiri do pet igrača, koji bi pojačali mjesta u svim linijama. Međutim, do danas nije objavljeno da se s nekim igračem postigao konačni dogovor o prelasku u Varaždin. U medijima je špekulirano s nekoliko imena i to od dinamovog napadača Komnena Andrića, za koga je navodno zainteresiran i Inter, pa do lijevog beka Matije Špinčića iz Gorice. 

NK Varaždin kreće u proljetni dio Hrvatski telekom Prve lige s posljednjeg mjesta prvenstvene ljestvice sa svega 12 osvojenih bodova, ali toliko ima i pretposljednji Inter, dok Istra ima samo bod više. Tako će se između te tri momčadi voditi borba za ostanak u društvu najboljih.

Predsjednik NK Varaždin Stjepan Cvek potvrdio je da se intenzivno radi na dovođenju igrača, koji bi trebali biti pojačanje, ali da postoji vrlo mala mogućnost da se priključe momčadi već prvog dana priprema. O konkretnim imenima i napretku pregovora puno više moglo bi se saznati sutra, na konferenciji za novnare koja je predviđena za 10,30 sati u trofejnoj dvorani na nogometnom stadionu.

 

Komentari