On-line praćenje Europskog dana poslova u varaždinskom CISOK-u

Objavljeno: 21.03.2014. 07:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Informacije o europskom tržištu rada u petak, 21. ožujka moći će se dobiti besplatno, prateći Europski dan poslova on-line, i u varaždinskom Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri, s početkom u 11 sati.

Hrvatski zavod za zapošljavanje i ove godine priprema Sajmove poslova. Tako će 21. ožujka biti održan Sajam poslova u Splitu. Specifičnost Sajma u Splitu jest europska komponenta događaja – naime, ovaj put HZZ i EURES Hrvatska organiziraju Europski dan poslova pod nazivom "Split the Jobs".

Svrha ovog događaja je tražiteljima zaposlenja pružiti informacije o EURES inicijativama, kao i mogućnostima koje postoje na europskom tržištu rada. Osim direktnog kontakta i mogućnosti informiranja o tržištima rada drugih država članica EU, kroz cjelodnevno događanje bit će organizirana "on site" prezentacije o uvjetima rada i života u pojedinim europskim državama, inicijativama Europske komisije koje potpomažu mobilnost, prezentacije drugih europskih mreža koje se bave pitanjima mobilnosti i on-line komunikacijski elementi – livestreaming (direktni prijenos) i live-chat s EURES savjetnicima iz drugih država članica EU.

Po prvi puta i osobe koje nemaju mogućnost biti fizički prisutne na ovom događaju, imat će priliku pratiti prezentacije s bilo koje lokacije s aktivnom internetskom vezom, putem izravnog prijenosa. Osobe koje nemaju mogućnost uključiti se od kuće, mogu se prijaviti za praćenje u CISOK-u Varaždin, u Kukuljevićevoj ulici 12 (informacije na broj 042 302 179 ili na e-mail: [email protected]).

Komentari