OPĆINA BEDNJA

Općina Bednja nastavlja sa sanacijom klizišta na svom području

Objavljeno: 30.09.2021. 18:32

Zadnja izmjena: 30.09.2021. 18:47

Općina Bednja nastavlja s ulaganjima u infrastrukturu i bolji standard svojih mještana. Nakon uspješne sanacije nekoliko klizišta na području općine red je došao i na klizište na nerazvrstanoj cesti u naselju Jamno– zaselak Štrukli i Pavlinići.

Vrijednost radova na sanaciji spomenutog klizišta s uključenim PDV-om iznosi 453,477 kuna, a izvest će ih tvrtka TTG d.o.o.

Načelnik Općine Bednja Damir Poljak izrazio je zadovoljstvo sklopljenim ugovorom s izvođačem radova za sanaciju klizišta, koja su jedna od najvećih problema ovog područja.

- Klizišta predstavljaju veliku opasnost za ljude, promet, građevinsku infrastrukturu, vodoopskrbu, zaustavljaju promet i i izazivaju velike štete. Zato su ovakvi projekti iznimno važni kako bi našim građanima omogućili bolju kvalitetu života kakvu i zaslužuju. Sanacija klizišta u Jamnom samo je nastavak započetih radova u rješavanju tog problema na području naše Općine. Nastojat ćemo sanirati svako postojeće i novo klizište koje naše sugrađane ograničava u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, rekao je načelnik Poljak.

Komentari