općina cestica

Općina Cestica poziva građane za iskaz interesa za kupnju ili najam stanova

Objavljeno: 02.10.2023. 12:23

Zadnja izmjena: 02.10.2023. 12:23

Općina Cestica poziva građane da iskažu interes za sudjelovanje u programu POS-a, odnosno u programu društveno poticane stanogradnje.

Nakon uspješno završenog programa POS-a, Općina Cestica prikuplja informacije o zainteresiranosti za izgradnju nove višestambene zgrade u Cestici. Društveno poticana stanogradnja je sustavno organizirana stanogradnja poticana javnim sredstvima radi zadovoljavanja stambenih potreba i poboljšanja kvalitete stanovanja što šireg kruga građana, kao i unaprjeđenja graditeljstva. Društveno poticana stanogradnja provodi se, izgradnjom stanova za prodaju uz obročnu otplatu pod pristupačnijim uvjetima od tržnih u pogledu kamata i rokova otplate te  za najam stanova uz mogućnost otkupa istih.

- Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u programu društveno poticane stanogradnje ( kupnje ili unajmljivanja stana) na području Općine Cestica možete iskazati ispunjavajući anketu koja se nalazi u priloženom obrascu. Ispunjenu anketu možete dostaviti svakim radnim danom osobno ili poštom, u pisarnicu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Cestica od 7 do 15 sati ili putem maila, na adresu [email protected], a najkasnije do 20. listopada 2023. godine - navode iz Općine.

Za bilo koju informaciju o iskazivanju interesa za program POS, kontaktirajte nas svakim radnim danom od 07:00 do 15:00.

Komentari