13. tjedan smijeha

Općina Cestica poziva mještane na predstavu 'Ja, trudnica'

Objavljeno: 10.03.2022. 13:22

Zadnja izmjena: 10.03.2022. 13:23

Općina Cestica u sklopu 13. Tjedna smijeha poziva mještane u petak u Kulturni centar s početkom u 20:00 sati na predstavu ''Ja, trudnica''.

Općina Cestica jedna je od općina koja se uključiila u ovogodišnji 13. Tjedan smijeha u organizaciji Kerekesh Teatra. Ove godine je po prvi puta festival međunarodnog karaktera, a Kerekesh teatar je za više od 10 tisuća gledatelja pripremio 14 predstava u HNK te još 17 prestava u mjestima Varaždinske županije.

O predstavi

“I, kad će djeca?” , “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. Tu su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala pitat, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno. U ovoj komediji s trudovima ispričat ćemo vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje pišanjem na tester, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena...

 

 

 

Komentari