svečano otvaranje

OPĆINA CESTICA Otvorila se slastičarnica ''Sandra slastice'', dođite i probajte ukusne kolače i torte

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.09.2019. 08:29

Zadnja izmjena: 11.09.2019. 08:44

U nedjelju je održano svečano otvorenje nove slastičarnice ''Sandra slastice'' u Brezju Dravskom. Na terasi Pizzerije Rim okupilo se mnoštvo ljudi, koji su došli čestitati vlasnici Sandri Rugani na otvorenju – te joj poželjeti puno zadovoljnih klijenata i još dugo godina uspješnog rada.

Sandra Rugani iza sebe ima bogato iskustvo rada u slastičarstvu, a upravo je to bio jedan od ključnih poriva da otvori obrt i proizvodi vlastite slastice. S 20 godina iskustva u slastičarstvu te uz neiscrpnu podršku obitelji i prijatelja – odlučila je krenuti u vlastitu poduzetničku avanturu. Veliku ulogu u pokretanju posla imala je i obitelj Mihin (vlasnici Pizzerije Rim), koji su Sandri ustupili na korištenje moderno opremljenu kuhinju te joj tako osigurali sve potrebne uvjete za kvalitetan rad.

Svečanom otvorenju prisustvovalo je stotinjak ljudi, a među njima je bio i načelnik općine Mirko Korotaj sa suprugom. Sve okupljene najprije je pozdravila Sandra te se svima zahvalila što su joj pružili potporu i pomogli u realiziranju njezine poduzetničke ideje. Posebna zahvala bila je namijenjena Miranu Mihinu (Miču) koji je na korištenje ustupio suvremenu opremljenu kuhinju, a zahvala je otišla i na adresu Darijana Vintera koji je pomogao u pripremanju dokumentacije za poticaje za samozapošljavanje. Dakako, zahvale su bile upućene i svima okupljenima koji su pokazali kako vjeruju u Sandrinu ideju i kako će joj biti podrška u daljnjim poduzetničkim koracima.

Nakon Sandrina govora, okupljenima se obratio i načelnik Mirko Korotaj koji je poželio sve najbolje Sandri u novim poslovnim izazovima. Naglasio je kako je i sam kušao Sandrine kolače te kako se nada da će svi okupljeni još godinama uživati u slasticama koje priprema Sandra. Načelnik je također najavio daljnje poticanje razvoja obrtništva i poduzetništva u općini Cestica te je poručio kako se uskoro otvara nova runda poticaja – kako bi naši poduzetnici bili konkurentni na tržištu.

Sandra slastice ponedjeljkom i utorkom rade ujutro, od srijede do petka popodne, a u subotu možete po kolače svratiti od 9.00 do 12.00 te od 16.00 do 20.00 sati. Uz bogatu ponudu suhih i kremastih kolača te raznolikih pita, Sandra za vas može izraditi i predivne torte za svaku vrstu svečanosti. Uz naručivanje u prostorijama slastičarnice (na katu Pizzerije Rim), slastice će uskoro biti moguće naručivati i putem web stranice www.sandraslastice.hr. 

Komentari