općina donja voća

Općina Donja Voća nastavlja provoditi projekt 'Zaželi - biti uključena'

Objavljeno: 03.11.2022. 09:58

Zadnja izmjena: 03.11.2022. 09:58

Nakon što je uspješno provela projekt "Zaželi – biti uključena faza II", općina Donja Voća prijavila je nastavak provedbe projekta zajedno s GDCK Ivanec. GDCK Ivanec nositelj je projekta "ZAŽELI – aktivne u zajednici II".

Projekt će se provoditi na području Općine Maruševec, Općine Donja Voća, grada Ivanca, a partneri na projektu su još Centar za socijalnu skrb Ivanec i Hrvatski zavod za zapošljavanje - Područni ured Varaždin.

- Općina Donja Voća prepoznala je važnost takvih projekata, jer se na taj način brine o dvije ranjive skupine društva. Provođenjem projekta, omogućava se pristup zapošljavanju i tržištu rada ženama pripadnicama ranjivih skupina s naglaskom na teško dostupna, ruralna područja, osnažuje i unaprijeđuje radni potencijal teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja zapošljavanjem u lokalnoj zajednici, koje će ublažiti posljedice njihove nezaposlenosti i rizika od siromaštva te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika - rekla je načelnica Općine Donja Voća Sanja Kočet.

Komentari