stipendije

Općina Jalžabet raspisala natječaj za dodjelu stipendija studentima

Objavljeno: 02.10.2023. 14:39

Zadnja izmjena: 02.10.2023. 14:54

Foto: Arhiva

Načelnik Općine Jalžabet Rajko Solar raspisao je natječaj za dodjelu stipendija studentima. Općina Jalžabet će svim studentima preddiplomskih i diplomskih studija s područja općine, a koji prvi put upisuju godinu koju polaze dodijeliti stipendije za akademsku godinu 2023/2024.

Pravo na stipendiju imaju svi redoviti i izvanredni studenti koji ne primaju državnu, županijsku ili neku drugu stipendiju, te studenti koji ne ponavljaju godinu, i nisu zaposleni. Studenti poslijediplomskih studija nemaju pravo na stipendiju.

Uz zahtjev za dodjelu stipendije (dostupno na www.jalzabet.hr), na kojem se nalazi izjava da student ne prima druge stipendije, te da nije zaposlen, GDPR privolu (dostupno na www.jalzabet.hr), potrebno je priložiti potvrdu fakulteta o redovitom ili izvanrednom studiranju, te da ne ponavljaju godinu koju polaze, presliku osobne iskaznice, IBAN žiroračuna. Nepotpune prijave kao i prijave studenata koji su već dobili stipendiju za tu godinu studija neće se razmatrati.

Prijave se primaju do 2.11.2023. godine u zgradi Općine osobnom dostavom, poštom na adresu Općina Jalžabet, Trg braće Radić 16, 42203 Jalžabet ili putem emaila [email protected].

Komentari