općina jalžabet

Općina Jalžabet studentima dodjeljuje stipendije, evo kako se prijaviti

Objavljeno: 12.09.2022. 18:38

Zadnja izmjena: 12.09.2022. 18:38

Općina će svim studentima preddiplomskih i diplomskih studija s područja Općine Jalžabet, a koji prvi put upisuju godinu koju polaze, dodijeliti stipendije za akademsku godinu 2022/2023.

Prijave se primaju do 12. listopada 2022. godine u zgradi Općine osobnom dostavom, poštom na adresu Općina Jalžabet, Trg braće Radić 16, 42203 Jalžabet ili putem emaila [email protected].

Pravo na stipendiju imaju svi redoviti i izvanredni studenti koji ne primaju državnu, županijsku ili neku drugu stipendiju, ne ponavljaju godinu i nisu zaposleni. Studenti poslijediplomskih studija nemaju pravo na stipendiju.

Uz zahtjev za dodjelu stipendije (na kojem se nalaze izjave da student ne prima druge stipendije, nije zaposlen, ne ponavljaju godinu koju polazi) i GDPR privolu, potrebno je priložiti potvrdu fakulteta o redovitom ili izvanrednom studiranju, presliku osobne iskaznice i IBAN žiro-računa. Dokumentacija (zahtjev i GDPR) je dostupna na www.jalzabet.hr

Nepotpune prijave, kao i prijave studenata koji su već dobili stipendiju za navedenu akademsku godinu studija neće se razmatrati.

Komentari