provedeni natječaj

Općina Ljubešćica ove će godine dodijeliti 28 stipendija za studente

Objavljeno: 22.10.2021. 14:41

Zadnja izmjena: 22.10.2021. 14:50

Nakon provedenog Javnog natječaja za dodjelu stipendija studentima Općine Ljubešćica, Komisija za dodjelu stipendija utvrdila je prijedlog Liste kandidata za dodjelu stipendija studentima 1.godine i prijedlog Liste kandidata za dodjelu stipendija od 2. godine.

Prema prijedlogu Liste kandidata za dodjelu stipendija studentima 1.godine pravo na stipendiju ostvaruje 11 studenata, a prema prijedlogu prijedlog Liste kandidata za dodjelu stipendija od 2. godine pravo na stipendiju ostvaruje 17 studenata.

Svaki kandidat može u roku od 8 dana od objavljivanja prijedloga liste, podnijeti općinskom načelniku pisani prigovor na istu, temeljem kojeg općinski načelnik donosi odluku o prigovoru, te nakon iste Komisija utvrđuje konačnu listu kandidata za dodjelu stipendija.

Trinaestu godinu zaredom stipendija za studente koji studiraju na području Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije iznosi 500,00 kuna mjesečno, a za studente koji studiraju na području grada Zagreba i ostalih županija u Republici Hrvatskoj iznosi 700,00 kuna mjesečno.

Zajedničko potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija za sve studente planirano je u subotu 30. listopada 2021.godine na Ljubeškom trgu.

Komentari