općina ljubešćica

Općina Ljubešćica isplatila 'božićnice' umirovljenicima i osobama s invaliditetom

Objavljeno: 21.12.2022. 18:52

Zadnja izmjena: 21.12.2022. 18:52

Jučer, 20. prosinca 2022.godine u lovačkom domu na Budincu održana je podjela božićnica umirovljenicima i osobama s invaliditetom koji su korisnici osobne invalidnine u iznosu od 250 kuna.

U Proračunu Općine Ljubešćica je u tu namjenu osigurano 110 tisuća kuna, a isplaćeno je ukupno 440 božićnica. U organizaciji svih udruga s područja općine Ljubešćica, organizirano je i prigodno druženje i večera kojoj su prisustvovali i članovi Općinskog vijeća Općine Ljubešćica, članovi Vijeća mjesnih odbora, članovi Udruga s područja općine Ljubešćica, poduzetnici, djelatnici ključnih institucija od interesa za općinu i dr. Pokrovitelj prigodne večere bilo je trgovačko društvo Kaming.

- Ove godine povećali smo iznose božićnica kako bi u ovim nepovoljnim vremenima sveopćih poskupljenja uljepšali i olakšali nadolazeće božićne blagdane našim umirovljenicima i osobama s invaliditetom. Zadovoljan sam odazivom, te mi je drago sa ćemo i ovu 2022.godinu završtiti u zajedništvu i blagostanju. Neizmjeran je i doprinos tvrtke Kaming d.d. koja je omogućila da se danas ovdje okupimo u ovom broju, te im posebno zahvaljujem na iznimnoj podršci u realizaciji svih naših aktivnosti i projekata - rekao je načelnik Nenad Horvatić.

Komentari