Evo detalja

Općina Mala Subotica raspisala je Javni poziv za usluge u sklopu projekta 'Zaželi, pomoć je tu'

Objavljeno: 22.02.2024. 08:37

Zadnja izmjena: 22.02.2024. 08:37

Općina Mala Subotica raspisala je Javni poziv za iskaz interesa za korištenje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom u sklopu projekta 'Zaželi – pomoć je tu'.

Usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu mogu ostvariti osobe starije od 65 godina i osobe s invaliditetom.Pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom uključuje obavljanje kućanskih poslova, održavanje osobne higijene, zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba, podjelu paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.

Prijave s traženom dokumentacijom podnose se trajno, odnosno za vrijeme trajanja projekta. Prijave će se razmatrati redoslijedom na temelju datuma i vremena slanja. Zbog ograničenog broja korisnika koji mogu sudjelovati u projektu, sve zainteresirane iz Općine Mala Subotica pozivaju da svoje prijave pošalju u najkraćem mogućem roku. Sve ostale detalje i informacije vezane uz ovaj Javni poziv možete vidjeti ovdje.

Komentari