mala subotica

Općina Mala Subotica raspisala poziv za predlaganje kandidata za javna priznanja

Objavljeno: 06.05.2022. 18:57

Zadnja izmjena: 06.05.2022. 18:57

Općina Mala Subotica poziva sve fizičke i pravne osobe te upravna tijela Općine da dostave prijedloge kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Mala Subotica za 2022. godinu.

Priznanja Općine su javne pohvale za iznimna dostignuća i doprinos od značaja za razvitak i ugled Općine, a posebice za uspjehe u unapređenju gospodarstva, znanosti, obrazovanja, kulture, tjelesne kulture, zaštite i unapređivanje prirodnog okoliša, zdravstva, socijalne skrbi i drugih javnih djelatnosti. Mogu se dodjeljivati građanima općine Mala Subotica i drugim osobama, udrugama, ustanovama, tvrtkama i drugim pravnim osobama, vjerskim zajednicama za istaknute uspjehe u radu.

Javna priznanja koja se mogu predlagati su:

  • Proglašenje Počasnim građaninom/građankom Općine Mala Subotica
  • Plaketa Općine Mala Subotica "Grb Općine Mala  Subotica"
  • Pečat Općine Mala Subotica
  • Zahvalnica Općine Mala Subotica

Obrazloženi prijedlozi za dodjelu javnih priznanja dostavljaju se pisanim putem na adresu: Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja Općine Mala Subotica, Glavna 29a, 40321 Mala Subotica, u roku od 10 dana od dana objave Javnog poziva na web stranici i oglasnoj ploči Općine Mala Subotica te županijskim novinama. Više informacija dostupno je na stranicama Općine Mala Subotica.

Komentari