općinska nagrada

Općina Mali Bukovec nagradila Dominika Viraga, najboljeg učenika OŠ Veliki Bukovec

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 16.07.2020. 08:55

Zadnja izmjena: 16.07.2020. 08:56

Odlukom Učiteljskog vijeća Osnovne škole Veliki Bukovec Dominik Virag iz Lunjkovca proglašen je najboljim učenikom u školskoj godini 2019./2020.

Dominik, osim što je sudjelovao na svim mogućim županijskim natjecanjima koja se tiču matematike, fizike i prirodnih znanosti, bio je odličan učenik kroz sve godine osnovne škole tako da njegovi rezultati pokazuju izvrsnost i veliki rad. Načelnik Općine Mali Bukovec Darko Marković uručivši mu općinsku nagradu.

- Općina Mali Bukovec zadnjih nekoliko godine želi posebno nagraditi izvrsnost učenika, djece, mladih, studenta i sve više se koncentriramo na takve donacije i pomoći talentiranoj djeci. Uz socijalu, o kojoj redovno brinemo, zadnje 2-3 godine smo se jako orijentirali i na podupiranje izvrsnosti. Nadam se da to daje motiva i drugoj djeci da budu uporna, da uče, da rade, što će im naravno jako dobro koristiti u životu – izjavio je načelnik Marković.

Spomenimo da je Dominik zauzeo 4. mjesto na zadnjem županijskom natjecanju iz informatike, u protekloj školskoj godini koja je zbog pandemije koronavirusa bila specifična. Najbolji učenik OŠ Veliki Bukovec rekao nam je da mu je draža bila „prava“ nastava od virtualne. Kako je završio osnovnu školu, obrazovanje će nastaviti u Elektrostrojarskoj školi u Varaždinu, za tehničara za mehatroniku.

Komentari