OPĆINA MALI BUKOVEC

Općina Mali Bukovec nagradila najbolju učenicu Natali Delić

Objavljeno: 04.08.2021. 19:16

Zadnja izmjena: 04.08.2021. 19:19

Općina Mali Bukovec nastavlja s tradicijom nagrađivanja najboljih učenika osnovne škole, a za prošlu školsku godinu 2020./2021. to je Natali Delić.

Natali je završila osmi razred Osnovne škole Veliki Bukovec, prosjek ocjena je 5,0, a sudjelovala je i na županijskim natjecanjima iz hrvatskog i njemačkog jezika. Obrazovanje će nastaviti u Medicinskoj školi u Varaždinu, za farmaceutskog tehničara.

Priznanje i novčanu nagradu najboljoj učenici uručio je načelnik Općine Mali Bukovec Darko Marković.

– Prije nekoliko godina odlučili smo više poraditi na poticanju izvrsnosti naše djece. Najprije smo to napravili u suradnji s Osnovnom školom Veliki Bukovec koju pohađaju djeca s područja naše općine, a nastavljamo sa srednjom školom gdje potičemo obrazovanje za deficitarna zanimanja. Novčano pomažemo i naše studente. Izvrsnost učenika motiv nam je da ih nagradimo. Njima je to priznanje za trud, a vjerujem da je to poticaj i drugima da ostvare bolje rezultatu u obrazovanju, da „posegnu“ za knjigom. U današnje vrijeme novih tehnologija, virtualnog svijeta oko nas, knjiga još uvijek ima svoju vrijednost, potiče djecu na razvoj mašte i kreativnost – naglasio je načelnik Marković.

Komentari