Evo detalja

Općina Mali Bukovec osigurala 40 tisuća eura za sufinanciranje kupnje i uređivanja nekretnina

Objavljeno: 22.02.2024. 08:39

Zadnja izmjena: 22.02.2024. 08:44

Foto: Arhiva

Općina Mali Bukovec nastavlja sa demografskim mjerama na području općine, pa je tako raspisan natječaj za sufinanciranje kupnje i uređivanje nekretnina u svrhu demografske obnove.

Ovim natječajem predviđeno je nekoliko mjera - sufinanciranje kupnje nekretnine na kojoj ne postoji izgrađeni objekt, ali će korisnici na njoj izgraditi objekt, zatim sufinanciranje kupnje stambenog objekta te sufinanciranje adaptacije, uređenja, dogradnje ili rekonstrukcije postojećeg objekta. Predviđeno je i sufinanciranje novogradnje stambenog objekta te sufinanciranje kupnje susjedne nekretnine u svrhu uvećanja dvorišta. U svrhu natječaja, u općinskom Proračunu predviđeno je ukupno 40 tisuća eura.

- Nastavljamo sa demografskim mjerama na području općine. Korisnici mjera moraju biti mlađi od 40 godina. Tim smo povodom osigurali 40 tisuća eura i na taj način želimo pomoći našim mladima i mladim obiteljima da riješe svoje stambeno pitanje - poručio je općinski načelnik Darko Marković.

Rok za prijavu je 20. ožujka 2024. godine, a detaljne informacije o pojedinim mjerama, kao i načinu prijave, mogu se pronaći na službenim internetskim stranicama Općine Mali Bukovec.

Komentari