javni poziv

Općina Martijanec sufinancira nabavu loznih cijepova graševine, evo kako se prijaviti

Objavljeno: 01.02.2024. 17:55

Zadnja izmjena: 01.02.2024. 17:57

Općina Martijanec objavila je Javni poziv za sufinanciranje loznih cijepova graševine u 2024. godini.

Na Javni poziv mogu se javiti pravne i fizičke osobe s prebivalištem u Općini Martijanec i sa zemljištem za sadnju na području Općine Martijanec. Prijavitelj ujedno mora imati podmirene sve dospjele obaveze prema Općini. Općina će sufinancirati 1 euro po sadnici, dok jedan prijavitelj može zatražiti sufinanciranje za najmanje 25 komada, odnosno jedan svežanj, zatim 50 ili najviše 75 komada sadnica. Iz Općine dodaju da je dopuštena jedna prijava po jednoj katastarskoj čestici, odnosno skupini čestica ako zajednički tvore jednu cjelinu.

- S obzirom da našim martijanečkim vinogradarima zbog tuče i bolesti protekla godina nije bila baš najbolja vinogradarska godina, odlučili smo im pomoći u obnovi vinograda. Pozivam naše vinogradare da se prijave na poziv kako bi ostvarili sufinanciranje za nabavu loznih cijepova i na taj si način obnovili bar dio vinograda - poručio je načelnik Branimir Nađ.

Rok za podnošenje prijava je do 17. veljače 2024. godine, a sve dodatne informacije o Javnom pozivu nalaze sa na službenim internetskim stranicama Općine Martijanec.

Komentari