rok do 22. ožujka

Općina Maruševec poziva svoje mještane da dostave prijedloge za dodjelu javnih priznanja

Objavljeno: 07.03.2017. 19:59

Zadnja izmjena: 07.03.2017. 20:00

Foto: Arhiva

Općina Maruševec poziva fizičke i pravne osobe, ustanove i udruge građana da dostave prijedloge za dodjelu javnih priznanja.

Tako će se dodjeljivati Povelja počasnog građanina Općine Maruševec, Nagrade Općine Maruševec i Plaketa Općine Maruševec.

Za počasnog građanina Općine Maruševec može se predložiti istaknuti i ugledni građanin Republike Hrvatske i druge države, koji je svojim djelovanjem, zaslugama, postupcima, te ugledom znatno pridonio promicanju, značaju ili ugledu Općine Maruševec, te ostvarivanju njenog svekolikog razvoja i unapređenja u zemlji i inozemstvu.

Od nagrada Općine Maruševec dodjeljivat će se Nagrada za životno djelo, Nagrada za iznimna dostignuća u proteklom razdoblju i Nagrada za doprinos ugledu i promociji Općine Maruševec u zemlji i svijetu.

Za nagradu za životno djelo mogu se predložiti pojedinci za djelo iznimne važnosti ostvareno na svim područjima djelovanja u zemlji ili svijetu. Za nagradu za iznimna dostignuća u proteklom razdoblju mogu se predložiti pojedinci, pravne osobe, ustanove, udruge građana i drugi za postignuta iznimna dostignuća na svim područjima djelovanja u zemlji ili svijetu u proteklom razdoblju.

Za doprinos ugledu i promociji Općine Maruševec u zemlji i svijetu mogu se predložiti pojedinci, pravne osobe, ustanove, udruge građana i drugi za izniman doprinos ugledu i promociji Općine Maruševec u zemlji i svijetu. Za plaketu Općine Maruševec  mogu se predložiti pojedinci, pravne osobe, ustanove, udruge građana i drugi za obavljanje trajnije općepriznate djelatnosti kojom su znatno pridonijeli razvoju Općine Maruševec ili za djelovanje na promociji Općine Maruševec u zemlji i svijetu.

Više o kriterijima dodjele možete saznati na internet stranici Općine, a rok za podnošenje prijava je 22. ožujak.

Komentari