svi redovni studenti

Općina Maruševec svojim brucošima dodjeljuje stipendije za akademsku godinu 2018./2019.

Objavljeno: 11.10.2018. 09:22

Zadnja izmjena: 11.10.2018. 10:28

Općina Maruševec će svim redovitim studentima s područja Općine Maruševec, koji prvi put upisuju godinu studija koju polaze, dodijeliti stipendije za akademsku godinu 2018/2019., počevši od 01. rujna 2018. godine.

- Pravo na stipendiju imaju svi redoviti studenti koji ne primaju državnu, županijsku ili bilo koju drugu stipendiju ili novčanu potporu koja ima karakter stipendije, te koji ne ponavljaju godinu. Uvjet za dobivanje stipendije je da student ima prebivalište na području Općine Maruševec najmanje 3 godine, te da je nositelj zajedničkog domaćinstva čiji je član student, podmirio sve financijske obaveze prema Općini Maruševec - istaknuo je načelnik Općine Maruševec Damir Šprem.

U odnosu na prošle godine, od ove godine mjesečni iznos stipendija je povećan, naglašava zamjenik načelnika Mario Klapša. –Općina Maruševec od ove je godine povećala mjesečni iznos stipendija za studente koji studiraju na području Varaždinske i Međimurske županije na 300 kuna, a za one koji studiraju u Zagrebu i u drugim sredinama na 350 kuna, ističe Klapša i poziva studente da se prijave za stipendije Općine Maruševec

Prijave za dodjelu stipendija primaju se u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Maruševec do 18. listopada 2018. godine. Obrazac prijave za dodjelu stipendije nalazi se na Internet stranici Općine Maruševec, a može se i podići u Općini Maruševec, a što je sve student dužan priložiti za prijavu, možete provjeriti na stranici Općine Maruševec.

Komentari