obavijest iz općine

OPĆINA PETRIJANEC Obavijest vezana uz priključak na kanalizacijsku mrežu

Objavljeno: 25.05.2020. 09:58

Zadnja izmjena: 27.05.2020. 13:07

Mještani Općine Petrijanec u naselju Majerje i to ulice Đure Basaričeka, Matije Gupca, Novoveška, Radnička i Stjepana Radića ulica te mještani u naselju Petrijanec i to ulice Andrije Hebranga, Ante Starčevića, Bana Jelačića, Braće Radić, Dravska, Športska, Ivana Gorana Kovačića, Matije Gupca, Vladimira Nazora i Vrtna mogu se priključiti na već postojeću mrežu kanalizacije.

S obzirom na situaciju sa COVID-19 virusom, Varkom je značajno pojednostavio zahtjev i potrebnu dokumentaciju, bez obilazaka šaltera i posjete njihovim poslovnim prostorima iako od danas 04. svibnja 2020.-e godine (ponedjeljak) je omogućen korisnicima usluga Varkom-a pristup blagajnama, šalteru informacija te OJ „Ugovaranje priključaka“, na lokaciji Varaždin, Trg bana Jelačića 15, uz obavezno poštivanje protuepidemijskih mjera: – u OJ „Ugovaranje priključaka“ stranke mogu doći isključivo uz prethodnu najavu na broj telefona 042/406 421, te u toj organizacijskoj jedinici može istovremeno boraviti samo jedna stranka.

Za kućanstva koja potpišu ugovor zaključno s 30. 6. 2020. priključak će biti po staroj cijeni u iznosu od 1750 kn, a oni koji to ne odrade do navedenog roka priključak će platiti u iznosu po stvarnom trošku radova (ovisno o Odluci Varkom-a) što će biti i višestruko skuplje. Valja naglasiti da će priključak na kanalizaciju biti obavezan za svako kućanstvo.

Za sve relevantne informacije nadležan je isključivo Varkom d.d.  koji možete kontaktirati na telefon gđe. Spomenke Krajcer 042/406-421 ili na email [email protected]