NOVE POGODNOSTI

Općina Petrijanec uvela je online popunjavanje zahtjeva za propusnice

Objavljeno: 27.03.2020. 18:01

Zadnja izmjena: 27.03.2020. 18:10

Sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske kojom se zabranjuje napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka, za ulazak i izlazak s područja Općine Petrijanec potrebna je propusnica.

Kako bi se ubrzao postupak obrade zahtjeva, Općina je uvela web aplikaciju putem koje se može zatražiti propusnica na sljedećem linku: http://petrijanec.hr/2020/03/26/coronovirus-propusnice/

Nakon što Stožer zaprimi vaš zahtjev, zahtjev će se u kratkom roku obraditi a ovim putem podsjećamo da je izdavanje propusnica u Općini Petrijanec moguće svakog radnog dana od 7,00 sati do 14,00 sati.

Podsjećamo, Stožer civilne zaštite Općine Petrijanec izdaje propusnice za potrebe iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama te kupnje hrane i osnovnih životnih potrepština.

Poslodavac i liječnik

Propusnice za odlazak na posao izdaju poslodavci, a one za pružanje medicinske skrbi  liječnik obiteljske medicine.

Osim putem web aplikacije, zahtjev za izdavanje može se poslati i putem maila na adresu: [email protected]. Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 042/714-220 u vremenu od 7,00 do 14,00 sati.

Mole se svi građani da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera. Propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji, a  svako kršenje ove mjere podložno je sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Komentari