pročitajte

Općina Sračinec djeli stipendije studentima i učenicima, evo detalja

Objavljeno: 17.10.2023. 13:41

Zadnja izmjena: 17.10.2023. 13:41

Foto: Arhiva

Općina Sračinec raspisala je natječaj za dodjelu stipendija učenici i studentima s područja Općine. 

Stipendije za školsku, odnosnu akademsku godinu 2023./2024. dodjeljuju se za nadarena učenike završnih razreda srednjih škola, za studente prve godine studija, za studente druge i viših godina studija, za učenike i studente vrhunske sportaše. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju učenici i redovni studenti koji imaju prebivalište na području Općine Sračinec najmanje tri godine, da su redoviti učenici i da nisu korisnici drugih novčanih primanja koja imaju obilježje stipendije. 

Uz prijavu za dodjelu stipendije obavezno se prilaže preslika osobne iskaznice, potvrda o upisu u srednju školu ili na fakultet, potvrda o prosjeku ocjena, izjava o broju članova zajedničkog kućanstva te potvrda o mjesečnim prihodima svih članova kućanstva. 

Obrazac prijave za dodjelu stipendija dostupan je na internetskim stranicama Općine Sračinec, na adresi: www.sracince.hr ili se može podići osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Sračinec, u Sračincu, Varaždinska 188. Prijave na natječaj dostavljaju se Komisiji za dodjelu stipendija Općien Sračinec, Varaždinska 188, 42209 Sračinec, zaključno do 20. listopada 2023. godine do 15 sati. Ostale detalja o prijavi za dodjelu stipendija možete pronaći na stranicama Općine Sračinec. 

 

Komentari