općina sračinec

Općina Sračinec nagradila uspješne mlade nogometaše i njihovog trenera

Objavljeno: 03.08.2023. 12:14

Zadnja izmjena: 03.08.2023. 12:14

Povodom osvojenog trećeg mjesta na nedavno održanom Svjetskom školskom prvenstvu u nogometu u Maroku, danas je održano primanje za trenera i dvojicu mladih nogometaša iz Sračinca.

U ime svih mještana općine na velikom uspjehu čestitali su im načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec te predsjednik Općinskog vijeća Općine Sračinec Krunoslav Lukačić.

- Iznimno smo ponosni na činjenicu da su u ovom velikom uspjehu sudjelovala i dva nogometaša iz Sračinca, koji su svoje prve nogometne korake ostvarili u Nogometnom klubu Sračinec. Naše je usmjerenje u razvoju sporta uvijek bilo prema podršci mladima, a za to su dokaz i mnogobrojni sjajni rezultati koje ostvaruju mladi sportaši iz Sračinca i Svibovca Podravskog. Ova mala, simbolična nagrada neka bude znak pažnje i zahvalnosti za trud i rezultat koji nas je jako razveselio - rekao je Novoselec.

Uz mlade nogometaše, Josipa Paljka i Tina Levanića nagrađen je i trener Dario Kos koji je ukratko opisao kako su stigli do ovog odličnog rezultata.

- Naša škola ima sportske razrede, u kojima su u velikom broju i nogometaši. To je osnova i uvjet za sudjelovanje na ovom natjecanju, na kojem svi igrači moraju biti iz iste škole. Da bi projekt bio moguć, bila su potrebna velika financijska sredstva, oko 35.000 eura, hvala prije svega roditeljima, a onda i svim sponzorima, među kojima je i Općina Sračinec koja nas podržava dugi niz godina - dodao je Kos.

Komentari