Općina Sračinec za kraj godine darivala najmlađe

Piše: evz

Objavljeno: 25.12.2012. 16:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Kraj godine vrijeme je kada se daruje. Tako je i Općina Sračinec tradicionalno organizirala podjelu pomoći rodiljama za djecu rođenu 2012. godine.

Ovo je drugi put ove godine da se načelnik Općine Božidar Novoselec susreće s majkama i očevima novorođene djece - početkom godine bilo ih je 15, a sada je 1000 kuna i cvijeće primilo 45 mališana, tj. njihovih roditelja.

- Uvijek sam ponosan na činjenicu da je općina Sračinec iz godine u godinu u samom vrhu gradova i općina u Hrvatskoj kada je u pitanju pozitivan odnos rođenih i umrlih, a ovim skromnim darom želimo pomoći roditeljima novorođene djece.

No osim toga, mogu vam prenijeti i dobru vijest iz Ministarstva regionalnog razvoja koje je prihvatilo financiranje većeg dijela projekta izgradnje novog dječjeg vrtića u Sračincu vrijednog 10 milijuna kuna.

Radovi bi trebali početi vrlo brzo, a to znači da će djeca rođena ove godine već moći svoje vrtićke dane provoditi u novom, modernom vrtiću - istaknuo je načelnik Općine Sračinec u svom obraćanju roditeljima. 

Komentari