došao sv.nikola

Općina Trnovec Bartolovečki darivala najmlađe povodom Nikolinja

Objavljeno: 06.12.2021. 14:48

Zadnja izmjena: 06.12.2021. 14:50

U općini Trnovec Bartolovečki danas je bio uzbudljiv dan za najmlađe. Općina je osigurala poklone za sve mališane koji pohađaju Dječji vrtić "Zeko" Trnovec, Dječji vrtić ''Mala Oaza'' Bartolovec, OŠ Trnovec i OŠ Šemovec.

Zaboravljena nisu ni djeca vrtićke dobi koja ne pohađaju dječji vrtić, ali su s područja općine, te su i za njih pripremljeni pokloni koji su ih dočekali u prostorijama Općine.

Djeca dječjeg vrtića ''Zeko'' iz Trnovca uz pomoć svojih vrijednih odgajateljica pripremila su kratki program koji su za Svetog Nikolu prikazali na podjeli darova. Vesele pjesmice i recitacije došla je pogledati i načelnica, Verica Vitković.

''Predivno je vidjeti kako su djeca radosna i kako se vesele Svetom Nikoli. Za naše najmlađe općina je od srca osigurala ove darove jer znamo da u ova vremena koja nas sad već jedno vrijeme drže u ograničenjima, najteže je upravo najmlađima. Zahvaljujem ravnateljicama, učiteljicama i odgajateljicama na pomoći oko organizacije i podjele poklona.'' rekla je Vitković.

Komentari