Općina Trnovec Bartolovečki

Općina Trnovec Bartolovečki darovala mandarine najmlađima

Objavljeno: 27.10.2023. 08:08

Zadnja izmjena: 27.10.2023. 08:08

Foto: Općina Trnovec Bartolovečki

Općina Trnovec Bartolovečki i ove je godine svim vrtićarcima u dječjim vrtićima 'Zeko' Trnovec i 'Mala Oaza' Bartolovec, kao i osnovnoškolcima u OŠ Trnovec i OŠ Šemovec darovala 1500 kg mandarina.

Tim povodom, načelnica Verica Vitković posjetila je OŠ Trnovec gdje su ju dočekali veseli prvašići s učiteljicama i ravnateljicom, Radmilom Sačić. Načelnica Vitković razgovarala je s djecom o važnosti zdrave prehrane.

- Nama je važno da naši najmlađi imaju pravilnu, zdravu prehranu, da budu veseli, zdravi i sretni te da im školski dani proteknu što ljepše. Zato je općina odlučila i ove godine počastiti naše osnovnoškolce i vrtićarce ovim zdravim voćem, drago nam je da smo im uljepšali jesen vitaminima - rekla je načelnica Vitković.

Općina Trnovec Bartolovečki uključila se i u projekt MIŠ - Muzej i škola, edukacijski program Gradskog muzeja Varaždin namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola, koji traje cijelu školsku godinu i obuhvaća individualne i grupne posjete stalnim postavima i povremenim izložbama, razgled izložbenih postava uz vodstvo stručnjak, tematska predavanja, tematske edukacijsko-kreativne radionice, igraonice. Općina Trnovec Bartolovečki za svoje je osnovnoškolce financirala iskaznice kojima će oni tijekom cijele godine imati besplatan ulaz u Gradski muzej Varaždin te svim postavima, izložbama, radionicama koje se organiziraju u muzeju.

Komentari