POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

OPĆINA TRNOVEC BARTOLOVEČKI Kopakabana organizirala 3. turnir u odbojci na pijesku

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.06.2019. 10:11

Zadnja izmjena: 26.06.2019. 10:14

Treću godinu za redom, tjedan uoči tradicionalne proslave blagdana sv. Petra i Pavla – Petrova u Općini Trnovec Bartolovečki, na području Sportskog centra Kopajec u Trnovcu održan je turnir u odbojci na pijesku kojeg je organizirala udruga Kopakabana. 

Sportska udruga Kopakabana trenutno okuplja 70-ak članova svih dobnih skupina, a osim rada s djecom i brige o okolišu, među najvažnijim im je aktivnostima organiziranje turnira u odbojci na pijesku koji je ovoga puta okupio rekordan broj ekipa.

„Vrlo smo zadovoljni što su se ove godine našem pozivu odazvale i ekipe koje nisu s područja Općine Trnovec Bartolovečki pa su nam tako stigli i sportaši i rekreativci iz Cestice, Prekna, Maruševca, Hrastovljana. Bilo je ukupno 17 ekipa, a najuspješnija je bila ekipa „Bumbari” iz Virja Križovljanskog. Drugo je mjesto osvojila „Gmajna” iz Čalinca, a naša ekipa „Kopakabana 69” bila je treća”, istaknuo je Davor Žmuk, predsjednik SU Kopakabana.

Turnir u odbojci na pijesku bio je početak ovogodišnjeg obilježavanja Petrova. Proslava će se nastaviti u subotu, 29. lipnja, 6. Memorijalnim malonogometnim turnirom ulica „Želimir Šilec“ koji također organizira SU Kopakabana, a turnir će se održati od 14.00 sati u Trnovcu, na prostoru Kopajca. Nakon turnira, s početkom u 20.00 sati, pod velikim šatorom okupljene će zabavljati popularni tamburaški sastav „Gazde“. Sveta misa kod sv. Petra i Pavla u 11 sati početak je programa u nedjelju. Nedjeljni program počinje svetom misom u 11 sati. Kulturno-umjetnički program s nastupima svih sekcija domaćeg KUD-a Mak Trnovec te gostiju – CTK Etnoteka iz Zagreba i KUD-a Novi Marof počet će u 18 sati, a na kraju, od 20 sati, posjetitelje u Trnovcu zabavljat će grupa Aktiv band. Ulaz na koncerte neće se naplaćivati.

Komentari