već tradicionalno..

Općina Trnovec Bartolovečki mališanima za blagdan sv. Nikole darovala poklone i priredbu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.12.2019. 18:35

Zadnja izmjena: 09.12.2019. 18:37

Već tradicionalno, Općina Trnovec Bartolovečki mališanima sa svojeg područja za blagdan sv. Nikole daruje poklone i priredbu. Tako su se u subotu u dvorani Osnovne škole Šemovec okupili brojni razdragani mališani, nestrpljivi da upoznaju sv. Nikolu, a omiljeni je dječji svetac stigao u pratnji načelnika Zvonka Šameca.

- Općina Trnovec Bartolovečki o najmlađima brine kroz cijelu godinu, a u predblagdansko vrijeme organiziramo darivanje povodom Nikolinja. Niti ove godine ni jedno dijete s područja naše općine neće ostati bez svog poklona jer im na taj način želimo uljepšati kraj godine - rekao je načelnik Šamec. Osim darivanja povodom Nikolinja, već je tradicionalna postala i priredba koju su za mališane izveli učenici OŠ Šemovec.

- Lijepo je gledati mališane kako uživaju u priredbi, ali i u poklonima koje im svake godine uruče naš načelnik i sv. Nikola. Veselje i radost u našoj školi i drago mi je da smo opet domaćini ovakvom događanju - kazala je ravnateljica OŠ Šemovec Marina Hižak.

Osim osnovnoškolaca, sv. Nikola je ovih dana posjetio i mališane Dječjeg vrtića „Zeko” Trnovec te im podijelio poklone, u čemu mu je također pomogao načelnik Šamec.

Komentari