za dobre rezultate

Općina Trnovec Bartolovečki nagradila vrijedne učenike i mentore

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 15.07.2022. 16:42

Zadnja izmjena: 15.07.2022. 16:43

Načelnica općine Trnovec Bartolovečki, Verica Vitković, danas je u prostorijama Općine primila učenike OŠ Trnovec i njihove mentore koji su na raznim natjecanjima tijekom godine ostvarili izvrsne rezultate.

Tom prigodom zahvalila im je na trudu te podijelila poklon bonove koje je Općina pripremila. Mentori su također financijski nagrađeni od strane Općine za trud koji su uložili u pripremu učenika. Također, ovom prigodom istaknula je kako je općina danas pozitivno riješila zamolbu ravnateljice i učenika za donacijom prema televiziji koja djeluje unutar škole, a u kojoj djeca pripremaju priloge i rade kao pravi novinari.

- Vjerujem da ćete i dalje nastaviti ovim putem, da služite na čast svojoj obitelji, školi ali i široj zajednici, našoj općini Trnovec Bartolovečki. Vidim da ovdje ima i nižih razreda i viših, što predstavlja jedan kontinuitet, kao i rezultata iz raznih područja – hrvatski, matematika, tehnička kultura, vjeronauk, zbor, sport… sva područja su uključena. Drago mi je da ovako uspješno predstavljate Općinu i još jednom vam se svima zahvaljujem  - rekla je načelnica Verica Vitković.

Osim učenika i mentora OŠ Trnovec, 4. srpnja ove godine nagrade su za učenike i mentore podijeljene i u OŠ Šemovec. Za kraj druženja, načelnica Verica Vitković istaknula je kako općina uvijek stoji na raspolaganju učenicima i školi te će to i nadalje, kao i do sad, biti odlična suradnja.

Komentari