Nakon što su završeni radovi na izgradnji kanalizacije u Ulici Nikole Tesle u Trnovcu, iz Općine Trnovec Bartolovečki pozivaju mještane da se priključe na kanalizaciju. Kako bi se priključenje napravilo, vlasnici stambenih objekata trebaju se javiti u varaždinsko komunalno poduzeće Varkom te dogovoriti priključenje.

Podsjećamo, izgradnja kanalizacije u Ulici Nikole Tesle u Trnovcu jedno je od brojnih radova na komunalnoj infrastrukturi u Općini Trnovec Bartolovečki. Prema sporazumu Općine Trnovec i Varkoma za kanalizaciju, ukupna vrijednost radova je 719.519 kuna plus PDV, a Općina i Varkom sufinancirali su po polovicu iznosa.

Načelnik Općine, Zvonko Šamec istaknuo je da se u suradnji s lokalnim tvrtkama poput Varkoma, ili državnim poput HEP-a, te uz pripremu projekata za prijavu na natječaje ministarstava i fondova, mještanima svih šest naselja u Općini Trnovec Bartolovečki želi osigurati primjerena razina standarda življenja.

„Komunalna uređenja ulica doprinose ljepšoj vizuri naselja, ali još je važnije da osiguravamo primjerenu razinu komunalne opremljenosti i životnog standarda stanovnika u našim naseljima. Treba dodati i da se nakon komunalnih radova ulice uređuju tako da se poveća sigurnost prometa, što je još jedna važna stvar za kvalitetu života mještana“, naglasio je načelnik Šamec.

Ključne riječi: kanalizacija, nikola tesla, trnovec,

Komentari

19.04.2019. 10:06h Zadnja izmjena: 19.04.2019. 10:08