nagrade za rezultate

Općina Vinica dodijelila nagrade najuspješnijim učenicima i mentorima Osnovne škole Vinica

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.06.2022. 11:59

Zadnja izmjena: 21.06.2022. 12:02

U ponedjeljak, 20.srpnja, u dvorani Općine Vinica, održana je dodjela nagrada učenicima i mentorima Osnovne škole Vinica za postignute rezultate na natjecanjima, susretima i smotrama u školskoj 2021./2022. godini.

Nagrade najuspješnijima podijelio je načelnik Općine Vinica Branimir Štimec koji je već više puta istaknuo da će se zalagati za poticanje izvrsnosti i nagraditi trud i zalaganje, pa je tako ove godine iz općinskog proračuna za nagrade učenicima izdvojeno 13.600,00 kuna i mentorima 8.900,00 kn.

Načelnik Općine Vinica i ove se godine odrekao svoje mentorske nagrade u korist većeg iznosa nagrada učenicima. Nagrađeni su učenici s postignutim izvrsnim rezultatima na raznim državnim i županijskim natjecanjima, nacionalnim natječajima i festivalima te njihovi mentori, a također i učenici koji su tijekom svojeg osnovnoškolskog obrazovanja, u svih osam godina ostvarili odličan uspjeh i uzorno vladanje.

Načelnik je svakom učeniku čestitao na ostvarenom rezultatu, pohvalio trud i zalaganje te čestitao ravnateljici Osnovne škole Vinica na uspješnom završetku školske godine.

Komentari