i regulacija prometa

Općini Gornji Kneginec odobrena dva projekta vrijedna 160 tisuća kuna

Objavljeno: 17.05.2017. 18:19

Zadnja izmjena: 17.05.2017. 18:20

Među odobrenim zahtjevima za financiranje projekata za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda, Općini Gornji Kneginec odobrena su dva projekta.

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja objavilo je popis odobrenih zahtjeva za financiranje ukupno 336 projekta namijenjenih poticanju razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda za 2017. godinu. Dva projekta odnose se na program Održavanja nerazvrstanih cesta, i to „Izvođenje radova na izgradnji nerazvrstane ceste NC-027 u naselju Lužan Biškupečki, Vinogradska ulica“ sa 150 tisuća kuna, te „Izrada projektne dokumentacije za izvođenje radova na izgradnji nerazvrstane ceste uz novi dječji vrtić u Gornjem Knegincu“ u iznosu od 10 tisuća kuna, stoji u priopćenju iz Općine Gornji Kneginec.

Ujedno se obavještavaju mještani i vikendaši naselja Varaždin Breg, ulica Halić, da će se od 22. svibnja pa do okončanja radova na cesti od kućnog broja 36 do 50 izvoditi radovi na sanaciji klizišta. Cesta će biti zatvorena za sav promet, a alternativni pravac je kroz Banjšćinu ili Vrtlinovec. Kroz Jugov put moći će se prometovati kao i do sada u jednom smjeru. - javljaju iz Općine Gornji Kneginec.

Komentari