sjednica

Općinsko vijeće Općine Gornji Kneginec usvojilo Odluku o korištenju prostorija društvenih domova

Objavljeno: 28.06.2024. 12:59

Zadnja izmjena: 28.06.2024. 12:59

Vijećnici Općinskog vijeća Općine Gornji Kneginec održali su u četvrtak 27. lipnja sjednicu čiji je dnevni red sadržavao pet točaka, a sjednici je prisustvovalo deset vijećnika. Pod prvom točkom usvojena je Odluka o korištenju prostorija društvenih domova u vlasništvu Općine Gornji Kneginec.

Navedenom odlukom uređeni su uvjeti i načini korištenja društvenih domova i drugih prostorija koje su u vlasništvu Općine, a pojedini iznosi naknada za korištenja prostorija su korigirani i navedeni u novoj novčanoj jedinici euru.

Između ostalog, usvojena je i Odluka o sklapanju Aneksa Ugovora br. 3/2024 SC o osnivanju prava služnosti na cestovnom zemljištu. Kako ističu iz Općine, tom se odlukom ovlašćuje općinski načelnik da sa Županijskom upravom za ceste sklopi Aneks Ugovora kojim se uređuju vlasnički odnosi, a sve u svrhu izgradnje javne rasvjete na javnoj cesti unutar Poduzetničke zone Kneginec sjeveroistok.

- Na kraju sjednice općinski načelnik i saborski zastupnik Goran Kaniški izvijestio je članove Općinskog vijeća kako od 16. svibnja ove godine dužnost općinskog načelnika obnaša volonterski bez ikakve naknade - dodaju iz Općine. 

Komentari