čekajmo toplije vrijeme

OPREZNO PO VARAŽDINU Zaleđene prometnice, parkirališta i nogostupi otežavaju kretanje

Objavljeno: 29.01.2017. 15:55

Zadnja izmjena: 29.01.2017. 16:04

Foto: Fotografija čitatelja

Nastavno na jučerašnju fotogaleriju koju čine vaše fotografije, ali i izvještaji o zaleđenim pločnicima, cestama i parkiralištima po Varaždinu, danas nam se sa svojom fotografijom javila i čitateljica.

Naime, čitateljica nam je poslala fotografiju parkirališta u Koprivničkoj ulici 9, a koja je slikana danas u 12:30 sati i na kojoj vidimo da je parkiralište potpuno zaleđeno te je potreban krajnji oprez kako bi sretno stigli do svog parkirnog mjesta, prvo automobilom, a potom i pješice.

<<'OPASNA' FOTOGALERIJA Poslali ste nam slike varaždinskih ulica na kojima najlakše možete slomiti nogu

Prisjetimo se samo kako je završio nesretni pješak u trećoj životnoj dobi koji se kretao zaleđenim pločnikom Konščakove ulice. Naime, kretanje po ovakvim prometnicama i nogostupima iziskuje veliki oprez od mladih, vitalnih ljudi, a kamoli tek od osoba koje pripadaju starijoj populaciji ili imaju teškoće prilikom kretanja.

Možda će zaista krenuti ozbiljnije čišćenje, ne samo varaždinskih, već i kolnika diljem županije, ili ćemo dočekati toplije vrijeme pa će majka priroda učiniti svoje, otopiti snijeg i led, te nama olakšati kretanje.

 

 

 

Komentari