NOGOMETNI KLUB VARTEKS

Orehovec, uoči utakmice s Radnikom: "'Siguran sam da možemo bolje"

Objavljeno: 17.09.2020. 19:36

Zadnja izmjena: 17.09.2020. 19:38

U subotu na SC Sloboda slijedi utakmica 5. kola 3. HNL Sjever. Varteks će biti domaćin Radniku iz Križevaca, a susret počinje u 16 sati.

Želimir Orehovec opet najavljuje da će na teren izaći mlada momčad, dvojica igrača su ozlijeđena, a zadovoljan je prikazanim prošli tjedan.

- Nakon turbulentnog tjedna, prvo smo u srijedu prošli dalje u Kupu. U subotu smo u Murskom Središću izveli na teren dosta mladu ekipu, bez ozlijeđenih Režića i Nježića. Priliku je na stoperu dobio mladi Vitković koji je u potpunosti iskoristio svoju priliku, a još su ušli Keča, Šimek, Brezovec... Imali smo i mi prilika za izjednačenje, možda i nešto više od toga. Ali, nisam razočaran, rekao je trener Bumbara.

Ipak, od svoje momčadi očekuje još bolje izvedbe.

- Siguran sam da možemo bolje. Radnik dolazi za dva dana, oni su u prošlom kolu pobijedili Polet, a to opet pokazuje da u Trećoj ligi uvijek moraš ići maksimalno ako želiš bodove, naglasio je Orehovec.

Poziv navijačima itekako vrijedi, s njima je sve lakše pa tako i do novih bodova nakon dva kola "stanke".

- Utakmicu će opet započeti ili ući s klupe mladi igrači, juniori. Idemo dati sve od sebe i pokazati da možemo te da nam se vrati dio samopouzdanja. Očekujem borbenost i želju za dobrim rezultatom uz podršku naših navijača, najavio je Orehovec.

Komentari