Orkestar Limene glazbe Sveti Martin krajem mjeseca srpnja gostovao je u Vrnjačkoj Banji i Novom Selu u Srbiji, gdje se obilježavala 150. obljetnica organiziranog turizma. Istovremeno su održavane manifestacije Vrnjački Karneval i Prva brazda na kojima se okupilo 350 tisuća posjetitelja.

Gosti su svoje umijeće iskazali kroz bogat kulturno umjetnički program u kojem su osim brezničko-humskih glazbenika nastupili i brojni drugi pjevači, plesne skupine, pjesnici i zabavljači. Orkestar limene glazbe Sveti Martin u Srbiji je predvodio načelnik humske općine Zoran Hegedić, koji prijateljstvo s općinom Vrnjačka Banja njeguje dugi niz godina.

- Bilo je zadovoljstvo nastupiti na ovako značajnoj manifestaciji kao što je obilježavanje 150. obljetnice organiziranog turizma u nadaleko poznatoj Vrnjačkoj Banji. Mi smo imali priliku nastupiti u dva različita programa - u kulturno-umjetničkom programu u Novom Selu te u paviljonu Vrnjačkog parka u sklopu Vrnjačkog Karnevala, a kasnije i u glavnoj karnevalskoj povorci - istaknuo je načelnik Zoran Hegedić.

Komentari

26.07.2018. 09:07h Zadnja izmjena: 26.07.2018. 10:08