Dodijeljene su nagrade

Osnovna škola Vinica osvojila 1. mjesto na državnom natjecanju "Prometna Učilica"

Objavljeno: 01.02.2019. 11:15

Zadnja izmjena: 01.02.2019. 11:16

Ove srijede u Osnovnoj školi Vinica, dodijeljene su nagrade najuspješnijim natjecateljima na državnom natjecanju Prometna Učilica, a Osnovna škola Vinica osvojila je ukupno prvo mjesto na ovom natjecanju te ja za to nagrađena kao ustanova.

Također, učenici koji su postigli najbolje pojedinačne rezultate, osim pohvalnice, dobili su i vrijedne pojedinačne nagrade. Nagrade su uručene Simonu Krobotu, učeniku 3. razreda za osvojeno prvo mjesto u svojoj dobnoj skupini, Teu Cesaru, učeniku 2. razreda za osvojeno drugo mjesto i Jakovu Hrgaru, učeniku 4. razreda za osvojeno četvrto mjesto u njegovoj skupini.

Pohvalnice su uručene i drugim učenicima Osnovne škole Vinica koji su u svojim kategorijama bili među prvih 10 učenika pa su tako pohvalnice primile Gabriela Kapljić i Paula Domunkoš iz prvog razreda te Gabriela Krobot iz petog razreda. Ovom prigodom uručena je pohvalnica učitelju tjelesne i zdravstvene kulture Branimiru Štimecu, mentoru na natjecanu, te ravnateljici škole Mirjani Jambriško koja je istaknula da je "ovaj uspjeh ostvaren zbog angažmana svih koji su mogli utjecati na rezultat od učenika, roditelja, mentora do razrednika i učitelja koji su ustupali dijelove svojih satova za rješavanje Prometne Učilice u školi".

Komentari