NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Ostaje li Samir Toplak trener u NK Varaždin?

Objavljeno: 10.11.2020. 17:24

Zadnja izmjena: 10.11.2020. 17:38

Predsjednik NK Varaždin Stjepan Cvek izjavio je kako klub stoji iza trenera Samira Toplaka, bez obzira na posljednji rezultat sa Šibenikom i da nije bilo govora o smjeni trenera.

- Svi bi htjeli da imamo više bodova i da smo na višem mjestu na prvenstvenoj ljestvici ali to ne znači da odmah smjenjujemo trenera. To što je netko od drugih trenera gledao našu utakmicu ne znači da odmah mijenjamo trenera, rekao je Cvek. 

U međuvremenu stiglo je i službeno priopćenje iz NK Varaždin, kao odgovor na napise u pojedinim medijima. "S obzirom na današnje medijske napise, NK Varaždin izvješćuje da je trener seniorske momčadi kluba i dalje gospodin Samir Toplak, koji sa svojim stručnim stožerom koristi ovu stanku u prvenstvu kako bi što bolje pripremio momčad za obaveze koje dolaze. Nogometaše Varaždina 20. studenog očekuje susret 12. kola HT Prve lige s Lokomotivom u Zagrebu, 23. studenog igrat će se odgođena utakmica 10. kola s Goricom u Velikoj Gorici, dok će 28, studenog Varaždin u sklopu 13. kola HT Prve lige dočekati na svom stadionu momčad Istre 1961.

Uprava kluba kao i mnogobrojni navijači ne mogu biti zadovoljni trenutačnom pozicijom momčadi, koja je nakon 11. kola i deset odigranih susreta na posljednjem mjestu tablice, sa 7 osvojenih bodova, što je samo 4 boda manje od šestoplasiranog Slaven Belupa. Podsjetimo, prošle je sezone Varaždin, koji je nakon uvodnih nekoliko kola od mnogih već bio otpisan, upravo pod vodstvom trenera Samira Toplaka i njegovih pomoćnika, na kraju uspio ostati u najelitnijem razredu hrvatskog klupskog nogometa. Ostanak u ligi primarni je cilj momčadi te trenera i u ovom prvenstvu.", piše u klupskom prioćenju.

Komentari