obavijest

Otkazan dio programa povodom Dana Općine Ljubešćica, evo što će se ipak održati

Objavljeno: 03.08.2023. 10:01

Zadnja izmjena: 03.08.2023. 10:01

Općina Ljubešćica 5. kolovoza slavi svoj dan, povodom čega je ranije bio najavljen bogat program, a koji je otkazan zbog više razloga.

Naime, kako je na svojim društvenim mrežama izvijestio načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić, zbog zdravstvenih problema člana benda otkazuje se koncert Grupe Gazde koji se trebao održati ovog petka na Ljubeškom trgu, kao i koncert Repeat banda. Otkazuje se također i predstava "Gola istina" te koncert Loop banda zbog najavljene kiše, a koji su se trebali održati u subotu. Od planiranog programa povodom Dana Općine, kako je izvijestio Horvatić, prema planu će se održati polaganje vijenca, Svečana sjednica i Sveta misa.

- Nažalost, puno se faktora posložilo za petak i subotu kada smo planirali imati Dane općine Ljubešćica u srcu. Marku, frontmenu grupe "Gazde" želim brzo ozdravljenje. Polaganje vijenca, Svečana sjednica i Sveta misa idu po planu. Sve drugo se otkazuje ovaj vikend. O novim terminima uskoro obavijest - stoji na društvenim mrežama načelnika.

Komentari